آشپزباشی
ابتدا پوست بادمجانها را بگیرید، خرد كنید، رویش مقداری سركه بریزید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بپزید تا كمی نرم شود. آنگاه بادمجان، فلفل و سیر را از چرخ گوشت رد كنید، مخلوط را در كاسه شیشهای بریزید، نمك، زردچوبه، نعنای خشك، گلپر و باقیمانده سركه را با آن مخلوط نمائید، رویش را با درپوشی ببندید و یك روز در یخچال بگذارید.
روز بعد لیته، قدری سفت شده است. دوباره مقداری سركه به آن بیفزائید تا غلظت مناسبی پیدا كند. آنگاه در شیشه مخصوص ترشی بریزید و در یخچال نگهداری كنید.