Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

ترشی لیته

ترشی لیته

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادمجان یك كیلوگرم

 

سركه 750 میلی‌لیتر

 

فلفل سبز 50 گرم

 

سیر  8 حبه

 

زردچوبه 1 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق سوپخوری

 

نعنای خشك 1 قاشق سوپخوری

 

گلپر 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا پوست بادمجان‌ها را بگیرید، خرد كنید، رویش مقداری سركه بریزید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بپزید تا كمی نرم شود. آن‌گاه بادمجان، فلفل و سیر را از چرخ گوشت رد كنید، مخلوط را در كاسه شیشه‌ای بریزید، نمك، زردچوبه، نعنای خشك، گلپر و باقیمانده سركه را با آن مخلوط نمائید، رویش را با درپوشی ببندید و یك روز در یخچال بگذارید.

روز بعد لیته، قدری سفت شده است. دوباره مقداری سركه به آن بیفزائید تا غلظت مناسبی پیدا كند. آن‌گاه در شیشه مخصوص ترشی بریزید و در یخچال نگهداری كنید.

 

برچسب ها: آموزش ترشیآشپزباشیترشی لیتهروش تهیه ترشی لیتهتهیه ترشی لیتهمواد لازم ترشی لیتهآشپزی با ترشی لیته تعداد بازديد: 2404 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است