آشپزباشی
برای تهیه این ترشی دقت كنید كه زالزالكها كاملاً سالم، رسیده و سفت باشند. اكثر زالزالكها دارای كرمخوردگی هستند، توجه به این مسئله در كیفیت ترشی سهم بسزائی دارد.
زالزالكها را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا آب آن كاملاً گرفته شود. آنگاه درون شیشه مناسبی بریزید و سیر را لابهلای آن قرار دهید. اینك دارچین و نمك را با یك پیمانه سركه كاملاً مخلوط نمائید، و روی زالزالكها بریزید.
سپس آنقدر سركه اضافه كنید تا روی زالزالكها را بپوشاند، حالا درِ شیشه را محكم ببندید و ترشی را در جای خنكی نگهداری كنید. مدت آماده شدن این ترشی حدود 3 هفته میباشد.