Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

ترشی زالزالك

ترشی زالزالك

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

زالزالك یک كیلوگرم

 

سیر 15 حبه

 

دارچین یک قاشق چایخوری

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

سركه به میزان لازم

آشپزباشی

 

برای تهیه این ترشی دقت كنید كه زالزالك‌‌ها كاملاً سالم، رسیده و سفت باشند.  اكثر زالزالك‌ها دارای كرم‌خوردگی هستند، توجه به این مسئله در كیفیت ترشی سهم بسزائی دارد.

زالزالك‌ها را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا آب آن كاملاً گرفته شود. آنگاه درون شیشه مناسبی بریزید و سیر را  لابه‌لای آن قرار دهید. اینك دارچین و نمك را با یك پیمانه سركه كاملاً مخلوط نمائید، و روی زالزالك‌ها بریزید.

سپس آن‌قدر سركه اضافه كنید تا روی زالزالك‌ها را بپوشاند، حالا درِ شیشه را محكم ببندید و ترشی را در جای خنكی نگهداری كنید. مدت آماده شدن این ترشی حدود 3 هفته می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش چاتنیآشپزباشیترشی زالزالكروش تهیه ترشی زالزالكترشی با زالزالکمواد لازم ترشی زالزالكتهیه ترشی زالزالك تعداد بازديد: 2708 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است