تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه كرفس و هویج را بیفزائید و 8-10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر را افزوده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا گوجهفرنگی، ریحان و برگ بو را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و سس را به مدت تقریبی یك ساعت، بپزید. اكنون برگ بو را از درون سس درآورید و سس را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید تا صاف و یكدست شود.
اینك سس را به قابلمه برگردانید، نمك، فلفل و كره را به آن بیفزائید (بهتر است كره را كمكم به سس بیفزائید تا چنانچه طعمش را نپسندیدید، كمتر از آن استفاده كنید!) و چند دقیقه بجوشانید. اكنون سس آماده مصرف است.
یادآوری: میتوانید این سس را در كیسه مخصوص فریزر بریزید و تا 6 ماه در فریزر نگه دارید.