Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

سس گوجه‌فرنگی فوری

سس گوجه‌فرنگی فوری

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پیاز خرد كرده 1 عدد ریز

 

كرفس خرد كرده 1 ساقه

 

هویج خرد كرده 1 عدد

 

سیر خرد كرده 2 حبه

 

فیله‌ گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 كیلو و 700 گرم

 

ریحان 4-6 برگ

 

برگ‌بو 2 عدد

 

نمك  1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه كرفس و هویج را بیفزائید و 8-10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر را افزوده و 2 دقیقه‌ دیگر تفت دهید.

حالا گوجه‌فرنگی، ریحان و برگ بو را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و سس را به مدت تقریبی یك ساعت، بپزید. اكنون برگ بو را از درون سس درآورید و سس را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید تا صاف و یكدست شود.

 اینك سس را به قابلمه برگردانید، نمك، فلفل و كره را به آن بیفزائید (بهتر است كره را كم‌كم به سس بیفزائید تا چنانچه طعمش را نپسندیدید، كمتر از آن استفاده كنید!) و چند دقیقه بجوشانید. اكنون سس آماده‌ مصرف است.

یادآوری: می‌توانید این سس را در كیسه‌ مخصوص فریزر بریزید و تا 6 ماه در فریزر نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع سسسس فوریسس گوجهسس گوجه فرنگیطرز تهیه سس گوجه‌مواد اولیه سس گوجه‌ تعداد بازديد: 1631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟