آشپزباشی- پوراندخت نميرانيان
همه مواد را با هم مخلوط سازید و بعد آسیاب كنید. گفتنی است كه مصرف این چاشنی همراه با انواع سالاد و برای مزهدار كردن سسها، پیتزاها، پیش غذای سرد و گرم نیز پیشنهاد میشود.
پوست پرتقال تلخی گرفته 100 گرم
پوست لیموترش تلخی گرفته 100 گرم
جعفری خشك 2 قاشق سوپخوری
تره خشك 2 قاشق سوپخوری
سیر خشك 2 قاشق سوپخوری
پیاز خشك 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خشك 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یا سبز خشك 2-3 عدد
نمك 1 قاشق چایخوری
ریحان خشك 1 قاشق سوپخوری
پودر گوجهفرنگی خشك 3 قاشق سوپخوری
آویشن 2 قاشق سوپخوری
آشپزباشی- پوراندخت نميرانيان
همه مواد را با هم مخلوط سازید و بعد آسیاب كنید. گفتنی است كه مصرف این چاشنی همراه با انواع سالاد و برای مزهدار كردن سسها، پیتزاها، پیش غذای سرد و گرم نیز پیشنهاد میشود.