تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
فر را با دمای 120 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی نسوز بزرگی را چرب نمائید. آنگاه گوجهفرنگیها را بشوئید و خشك كنید. سپس آنها را از وسط نصف كنید و در سینی بچینید. به گونهای كه قسمت برش خورده، رو قرار بگیرد.
حالا رویشان نمك، فلفل، شكر و روغن زیتون بپاشید و برگهای آویشن را روی گوجهفرنگیها بچینید. سینی را در فر بگذارید و گوجهفرنگیها را به مدت تقریبی یك و نیم ساعت بپزید. اكنون سینی را از فر درآورید و بگذارید گوجهفرنگیها خنك شوند.
حالا آنها را در شیشه استریلیزه كرده بریزید و شیشه را از روغن زیتون پر كنید و درش را محكم ببندید. كنسرو گوجهفرنگی را در یخچال نگه دارید.
یادآوری 1: میتوانید از این گوجهفرنگیها در تهیه انواع پاستا، برنج، نان و یا املت استفاده كنید.
یادآوری2: برای استریلیزه كردن شیشه، آنها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در آب جوش بجوشانید و با پارچهی تمیزی خشك كنید.