Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

سالسا در مخلوط‌کن

سالسا در مخلوط‌کن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سیر کوچک...................۱ حبه

لیموترش ...............نصف یک عدد

پیازچه خرد شده ............... ۲ قاشق سوپخوری

فلفل چیلی خردشده..........1 عدد کوچک

گشنیز تازه خرد شده..............۱ قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی................. متوسط خرد شده۲ عدد

نمک ................یک‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ................یک‌چهارم قاشق چایخوری

روش‌تهیه

سیر، آب لیمو، پیازچه، فلفل چیلی و گشنیز را در یک غذاساز بریزید و روشن کنید تا تمام مواد کاملا ریز شود. سپس گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و دوباره روشن کنید تا گوجه‌فرنگی‌ها کاملا ریز شوند.  در هر پرس: ۲۰ کالری (۳ کالری از چربی‌ها)، بدون چربی، بدون کلسترول، ۱۵۳ میلی‌گرم سدیم ۵ گرم کربوهیدرات (۱ گرم فیبر خوراکی)، ۱ گرم پروتئین

گاهی طعم پیازچه‌ها خیلی تند است. برای ملایم‌تر کردن آنها، پیازچه‌ها را به مدت ۱۰ ثانیه یک قابلمه آب در حال جوش بریزید و در آورید. این کار که بیلیچینگ نام دارد، گزندگی طعم را از بین می‌برد.

 

نکته

برای این سالسا به یک مخلوط کن با سرعت‌های مختلف و یا یک غذا ساز با تیغه مخصوص خرد کردن سبزی احتیاج دارید. سبزی‌ها باید کاملا ریز شوند ولی مواظب باشید که له نشوند. در صورت تمایل می‌توانید آن‌ها را با دست خرد کنید. قبل از اضافه کردن فلفل تند به سالسا حتما اول تندی فلفل را امتحان کنید. اگر احیانا از فلفل خیلی تند و آتشین استفاده می‌کنید، فقط یک قاشق چای‌خوری از آن کافی است. اگر فلفل طعم ملایم‌تری دارد، تخم یک عدد فلفل را در آورید و بعد از ریز کردن در سس بریزید.

برچسب ها: سالساطرز تهیه سس سالسا تعداد بازديد: 697 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است