روشتهیه
سیر، آب لیمو، پیازچه، فلفل چیلی و گشنیز را در یک غذاساز بریزید و روشن کنید تا تمام مواد کاملا ریز شود. سپس گوجهفرنگی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و دوباره روشن کنید تا گوجهفرنگیها کاملا ریز شوند. در هر پرس: ۲۰ کالری (۳ کالری از چربیها)، بدون چربی، بدون کلسترول، ۱۵۳ میلیگرم سدیم ۵ گرم کربوهیدرات (۱ گرم فیبر خوراکی)، ۱ گرم پروتئین
گاهی طعم پیازچهها خیلی تند است. برای ملایمتر کردن آنها، پیازچهها را به مدت ۱۰ ثانیه یک قابلمه آب در حال جوش بریزید و در آورید. این کار که بیلیچینگ نام دارد، گزندگی طعم را از بین میبرد.
نکته
برای این سالسا به یک مخلوط کن با سرعتهای مختلف و یا یک غذا ساز با تیغه مخصوص خرد کردن سبزی احتیاج دارید. سبزیها باید کاملا ریز شوند ولی مواظب باشید که له نشوند. در صورت تمایل میتوانید آنها را با دست خرد کنید. قبل از اضافه کردن فلفل تند به سالسا حتما اول تندی فلفل را امتحان کنید. اگر احیانا از فلفل خیلی تند و آتشین استفاده میکنید، فقط یک قاشق چایخوری از آن کافی است. اگر فلفل طعم ملایمتری دارد، تخم یک عدد فلفل را در آورید و بعد از ریز کردن در سس بریزید.