Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:51

چاتنی گوجه‌فرنگی و كدو

چاتنی گوجه‌فرنگی و كدو

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی رسیده و پوست كنده  1 كیلوگرم

 

پیاز درشت خرد كرده 2 عدد متوسط

 

كدو سبز درشت خرد كرده 3 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای زرد خرد كرده  1 عدد

 

سیر 2 حبه

 

فلفل چیلی 2 عدد

 

رب‌ گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

پودر خردل  1 قاشق چایخوری

 

سركه‌ی سیب 300 میلی‌لیتر

 

شكر ریز 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

گوجه‌فرنگی، پیاز، كدو، فلفل دلمه‌ای و سیر را در قابلمه‌ مناسبی كه بهتر است از جنس استیل باشد، بریزید. آن‌گاه دانه‌‌های فلفل چیلی را بگیرید و فلفل را خرد كنید. سپس فلفل، رب گوجه‌فرنگی و پودر خردل را نیز درون همان قابلمه بریزید و مخلوط كنید.

 حالا سركه و شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و چاتنی را به مدت تقریبی 40 دقیقه تا 1 ساعت بپزید. در این میان چندین بار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

حالا چاتنی را در شیشه‌ استریل كرده‌ گرم بریزید، در شیشه را محكم ببندید و در محل خنك و تاریك نگه ‌دارید. می‌توانید پس از یك ماه چاتنی را میل كنید و بعد از باز كردن در شیشه‌ چاتنی، حتماً آن را در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این چاتنی تا شش ماه قابل مصرف است.

 

برچسب ها: چاتنیچاتنی با کدوانواع چاتنیچاتنی با گوجهطرز تهیه چاتنیمواد اولیه چاتنی تعداد بازديد: 1555 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چاتنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است