تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
گوجهفرنگی، پیاز، كدو، فلفل دلمهای و سیر را در قابلمه مناسبی كه بهتر است از جنس استیل باشد، بریزید. آنگاه دانههای فلفل چیلی را بگیرید و فلفل را خرد كنید. سپس فلفل، رب گوجهفرنگی و پودر خردل را نیز درون همان قابلمه بریزید و مخلوط كنید.
حالا سركه و شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و چاتنی را به مدت تقریبی 40 دقیقه تا 1 ساعت بپزید. در این میان چندین بار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
حالا چاتنی را در شیشه استریل كرده گرم بریزید، در شیشه را محكم ببندید و در محل خنك و تاریك نگه دارید. میتوانید پس از یك ماه چاتنی را میل كنید و بعد از باز كردن در شیشه چاتنی، حتماً آن را در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این چاتنی تا شش ماه قابل مصرف است.