آشپزباشی
طرز تهیه بریانی اصفهان:
گوشت را تمیز و خرد كنید و همراه با پیاز، نمك، زردچوبه و آب، در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. آنگاه گوشت را از آبگوشت بیرون آورید و آن را چرخ كنید. بعد نعنا را به گوشت بیفزائید و دوباره آن را چرخ كنید. حالا گوشت را در ظرف مناسبی بریزید، چند قاشق از آب گوشت، فلفل، دارچین و زعفران به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.
اكنون كفگیر مخصوص بریانی را چرب سازید و قدری دارچین روی آن بپاشید و گوشت را داخل كفگیر پهن كنید و بفشارید. بعد آن را روی حرارت قرار دهید تا برشته شود. سپس بریانی را روی نان برگردانید و با دارچین و خلال بادام تزئین كنید و همراه با جگر سفید میل نمائید.
یادآوری: چنانچه كفگیر بریانی در دسترستان نبود، میتوانید بریانی را در تابهی كوچكی نیز تهیه كنید.
روش تهيه جگر سفيد
جگر سفيد را خرد كنيد و همراه با پياز، نمك، دنبه و آب، بپزيد. صبر كنيد آب آن كاملاً جذب شود. سپس آن را چرخ كنيد.