طرز تهیه کباب شترمرغ
در ظرف مناسبی، گوشت شترمرغ، فلفل، پودر چیلی، سیر، روغن زیتون و خلال پیاز را با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و به مدت 1 روز در یخچال قرار دهید تا گوشت كاملاً مزهدار شود. سپس یك یا دو قطعه گوشت، یك عدد فلفل و دوباره یك قطعه گوشت و یك عدد پیاز به سیخ بزنید تا سیخ پر شود. آنگاه روی آتش كباب كنید. در اواخر پخت، رویش نمك بپاشید و در دیس بكشید. این كباب را همراه با برنج یا نان میل كنید.
یادآوری: میتوان در كنار این كباب، از گوجهفرنگی كبابی هم استفاده كرد.