Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

سینه مرغ پر شده با سبزیجات

سینه مرغ پر شده با سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

سینه مرغ 1 عدد درشت

روغن زیتون یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر سیر یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر پاپریکا یک‌دوم قاشق چایخوری

کدو خلالی خرد کرده 1 عدد

هویج خلالی خرد کرده 1 عدد

پنیر پارمسان 3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خرد کرده 1 عدد

ریحان خرد کرده 20 گرم

هویج، سیب زمینی و کلم براکلی

برای تزئین به میزان دلخواه

آشپزباشی - معصومه فلاحی

ابتدا سینة مرغ را از وسط نصف کنید تا 2 تکه شود. آن‌گاه هر سینه را با چاقوی تیز از وسط برش دهید ولی از هم جدا نکنید.

سپس روی آن نایلون قرار داده و با بیفتک کوب می‌کوبیم تا کاملاً همه جای آن نازک شود (دقت کنید که سینه پاره نشود).

حالا در ظرف دیگری روغن زیتون، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا را مخلوط کرده و سینه‌ها را در آن بغلتانید تا مزه دار شود.

بعد روی آن را سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید.

کدو و هویج را نیز اندکی بپزید  و کنار بگذارید.

اینک سینه مرغ را از یخچال خارج کرده و داخلش را با پنیر پارمسان، کدو، هویج، فلفل دلمه و ریحان پر کنید و به کمک نخ آشپزی آن را ببندید و در روغن کم با شعله ملایم سرخ کنید (حتماً شعله کم باشد که مغز مرغ پخته شود).

اینک سینه مرغ را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و با هویج و کلم براکلی بخارپز و سیب‌زمینی تنوری بیارائید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید این غذا را در فر آماده کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیغذای سبکانواع غذا با گوشت مرغمعصومه فلاحیسینه مرغ پرشده با سبزیجاتسینه مرغ پرشدهانواع غذا با گوشت سفید تعداد بازديد: 2222 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است