آشپزباشی - معصومه فلاحی
ابتدا سینة مرغ را از وسط نصف کنید تا 2 تکه شود. آنگاه هر سینه را با چاقوی تیز از وسط برش دهید ولی از هم جدا نکنید.
سپس روی آن نایلون قرار داده و با بیفتک کوب میکوبیم تا کاملاً همه جای آن نازک شود (دقت کنید که سینه پاره نشود).
حالا در ظرف دیگری روغن زیتون، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا را مخلوط کرده و سینهها را در آن بغلتانید تا مزه دار شود.
بعد روی آن را سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید.
کدو و هویج را نیز اندکی بپزید و کنار بگذارید.
اینک سینه مرغ را از یخچال خارج کرده و داخلش را با پنیر پارمسان، کدو، هویج، فلفل دلمه و ریحان پر کنید و به کمک نخ آشپزی آن را ببندید و در روغن کم با شعله ملایم سرخ کنید (حتماً شعله کم باشد که مغز مرغ پخته شود).
اینک سینه مرغ را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و با هویج و کلم براکلی بخارپز و سیبزمینی تنوری بیارائید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید این غذا را در فر آماده کنید.