آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب بختیاری در تابه:
در تابه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه گوشت را بیفزائید و روی حرارت ملایم، تفت دهید. سپس سینه مرغ را اضافه كنید و آن را هم، قدری تفت دهید. حالا قارچ، نمك، فلفل، ادویه و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید. بعد فلفل دلمهای را نیز درون تابه بریزید و قدری تفت دهید.
اینك صبر كنید تا گوشت، مرغ و فلفل بپزد. اكنون كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با پیاز و جعفری بیارائید و میل كنید.
یادآوری: این كباب با نان پیتا بسیار مطلوب است.