روشتهیه
در کاسهای گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط و خوب ورز دهید. سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه، ترخون خرد شده، ماست و تخم مرغ را اضافه کرده و باز به ورز دادن ادامه دهید تا حدی که مواد کاملاً به خورد گوشت برود. سپس از مواد به اندازهی یک نارنگی کوچک برداشته در دست گرد کرده و کمی پهن کنید و مثل کتلت در روغن داغ پشت و روی آنها را سرخ کنید. میتوانید از نصف قاشق مرباخوری سماق در مایهی آن استفاده کنید.
یادآوری
مایهی این کباب نباید شل باشد. اگر شل بود مقداری گوشت اضافه کنید و یا از ابتدا اگر تخممرغها کمی درشت بودند، فقط یکی از آنها را مصرف کنید.