آشپزباشی- هومن سلیمی
جوجه را پس از پاك كردن و شستن خشك كنید و یك عدد قرص عصارهی مرغ را داخل شكم جوجه و روی آن بمالید.
بعد دومین قرص عصاره را خرد كنید و با نیمی از رب ازگیل مخلوط سازید.
باقیماندهی رب ازگیل را با مغز گردو، پیاز، جعفری، گشنیز و شنبلیله، كاملاً مخلوط كنید.
حالا مخلوط قرص مرغ و رب ازگیل را، داخل شكم و روی مرغ بمالید و مخلوط مغز گردو را همراه با كره درون شكم جوجه بریزید و آن را بدوزید.
اكنون مرغ را داخل كاغذ آلومینیومی بپیچید و در سینی فر (تاون) بگذارید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
سپس لونگی را در دیس مناسبی قرار دهید، فویل روی آن را باز كنید و به دلخواه خود تزئین نمائید و میل كنید.
یادآوری: میتوانید این غذا را، با انواع ماهی درسته نیز، تهیه و نوش جان كنید.
نكتهی خواندنی
ازگیل سرشار از ویتامینهای B و C است از زمانهای قدیم در درمان آب دهان و گلو، ورم گلو و ناراحتیهای حلق موثر بوده است.