Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

لَونَگی (ويژه آستارا)

لَونَگی (ويژه آستارا)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه لونگی آستارا:

جوجه‌ی 800 تا 1000 گرمی 1 عدد

 

قرص عصاره‌ی مرغ 2 عدد

 

رُب ازگیل 350 گرم

 

مغز گردوی آسیاب‌كرده 300 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

جعفری و گشنیز خردكرده 200 گرم

 

شنبلیله‌ی خردكرده 2 قاشق چایخوری

 

كره 50 گرم

آشپزباشی- هومن سلیمی

 

جوجه را پس از پاك كردن و شستن خشك كنید و یك عدد قرص عصاره‌ی مرغ را داخل شكم جوجه و روی آن بمالید.

بعد دومین قرص عصاره‌ را خرد كنید و با نیمی از رب ازگیل مخلوط سازید.

باقیمانده‌ی رب ازگیل را با مغز گردو، پیاز، جعفری، گشنیز و شنبلیله، كاملاً مخلوط كنید.

حالا مخلوط قرص مرغ و رب ازگیل را، داخل شكم و روی مرغ بمالید و مخلوط مغز گردو را همراه با كره درون شكم جوجه بریزید و آن را بدوزید.

اكنون مرغ را داخل كاغذ آلومینیومی بپیچید و در سینی فر (تاون) بگذارید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

سپس لونگی را در دیس مناسبی قرار دهید، فویل روی آن را باز كنید و به دلخواه خود تزئین نمائید و میل كنید.

یادآوری: می‌توانید این غذا را، با انواع ماهی درسته نیز، تهیه و نوش جان كنید.

نكته‌ی خواندنی

ازگیل سرشار از ویتامین‌های B و C است از زمان‌های قدیم در درمان آب دهان و گلو، ورم گلو و ناراحتی‌های حلق موثر بوده است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیلونگیدستور تهیه لونگیآشپزی ویژه آستاراروش تهیه لونگیدستور تهیه غذا تعداد بازديد: 3526 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است