روشتهیه
گوشتها را در کاسهای بریزید، پیاز و سیر را افزوده و مخلوط کنید، سپس آرد سوخاری، تخممرغ، نمک و ادویهها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهید، گوشت را در یخچال استراحت دهید.
از گوشت تکههایی کوچک کنده و به صورت قلقلی درآورید. بربری ماشینی خردشده را با 3 قاشق سوپخوری از کره آبکرده در ماهیتابه تفت دهید و سپس در ظرف سرو بریزید. بادنجانهای کبابی را با سیر در باقیمانده کره تفت دهید و پس از این که با نمک و فلفل سیاه مزهدار کردید روی نانها بریزید. ماست چکیده را هم روی مخلوط بادنجانها بریزید. در ماهیتابهای نچسب روغن را داغ کنید، ابتدا پیازهای کوچک را ریخته و کمی تفت دهید، سپس قلقلیها را افزوده و تفت دهید، قارچها را هم بیفزایید، به تفتدادن ادامه دهید و در اواخر پخت فلفل سبز را ریخته و کمی تفت دهید، هنگامی که کوفتهها پخته شدند 2 قاشق سوپخوری کره به آن افزوده و کمی کوفتهها را در کره سرخ کنید، نمک و فلفل سیاه زده و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. گوجههای گیلاسی را به چهار قسمت تقسیم کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوجهها با حرارت ماهیتابه نرم شوند، سپس مخلوط آمادهشده را در ظرف سرو روی بقیه مواد ریخته و با آویشن تزیین کنید. غذا را گرم سرو نمایید.