روشتهیه
فر را با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد. گوشت را نمك و فلفل زده و دو طرف آن را به مدت 2 تا 3 دقيقه در كرة داغ سرخ كنيد. سپس آن را در ظرف مناسبي داخل فر بگذاريد. كره را در دماي اتاق بگذاريد تا نرم شود. سير را له كرده و تمام سبزيجات را چرخ كرده و به كره اضافه كنيد. سس خردل، پودر كاري و رندة پوست ليموترش، و سس ورچستر (Worcester Sauce) و نمك و فلفل را اضافه كنيد.
گوشت را در بشقاب گذاشته و روي آن سس بريزيد.
یادآوری
1ـ انتروكوت در واقع قطعه گوشتي است كه از بين دنده گاو تهيه شده است. وزن هر قطعه بين 400 تا 500 گرم است. البته براي استيك آنتروكوت از وزن 200 تا 250 گرم استفاده ميشود. انتروكوت گوشت عضلهاي است كه درست روي دندههاي 5 تا 12 گاو چسبيده كه چربي، استخوان و رگهاي آن را جدا كرده و روي گوشت فقط بايد يك كمي چربي باشد.
2ـ سس ورچستر را از سوپر ماركتهاي معتبر ميتوانيد تهيه كنيد.