روشتهیه
تخم مرغها و ادویهجات را در کاسة مناسبی بریزید و هم بزنید. آنگاه روغن و شیر را بیفزائید. حالا آرد را در چند مرحله به مایه تخممرغ افزوده و مخلوط کنید. سپس تابة مناسبی را روی حرارت قرار دهید و کف تابه را با قلمو چرب کنید اینک هر بار قدری از مایه کرپ را در تابه بریزید و با حرارت کم اجازه دهید یک طرف کرپ سرخ شود سپس آنرا زیر و رو کنید. کرپهای بعد را به همین ترتیب آماده کنید.
روش تهیه مواد میانی:
روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه پیازداغ و مرغ را بیفزائید و حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
حالا قارچ را اضافه کنید و تفت دهید. سپس فلفل دلمهای، ذرت و سس گوجهفرنگی را اضافه نمائید و 3 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. اینک بگذارید مواد قدری خنک شود حالا هر بار یکی از کرپها را برداشته مقداری سس گوجهفرنگی با فرچه روی کرپ پخش کنید و حدود 2 قاشق سوپخوری از مایه درون آن بریزید و رول نمائید، در ظرف مناسبی کرپهای آماده را کنار هم قرار دهید، رویش پنیر بپاشید و در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائیرنگ شود.