آشپزباشی - کیان رنجبر
پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید.
آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید.
سپس گوجه فرنگی،سیر و فلفل دلمه ای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید.
حالا در تابۀ مناسبی کره را آب نموده و مایۀ فراهم کرده را در آن بریزد و کمی تفت دهید تا اندکی غلیظ شود.
روغن زیتون ، نمک ، فلفل و آب لیمو را نیز بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.
اکنون در سیخ کباب یکی در میان یک حلقه بادمجان و اندکی گوشت بگذارید و آن را روی زغال کباب کنید.
اینک کباب را از در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس فراهم کرده و سبزیجات دلخواه بیارائید.