Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

کباب گوشت و بادمجان (ترکیه)

کباب گوشت و بادمجان (ترکیه)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

پیاز 1 عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

گوشت چرخکرده 600 گرم

بادمجان 5 عدد

گوجه فرنگی 4 عدد

سیر 2 حبه

فلفل دلمه ای 1 عدد

کره یک قاشق سوپخوری

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیمو ترش 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل به گوشت افزوده و خوب ورز دهید.

آن گاه بادمجان ها را حلقه ای برش بزنید و ۲ ساعت در آب  و نمک بخیسانید.

سپس گوجه فرنگی،سیر و فلفل دلمه ای را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید.

حالا در تابۀ مناسبی کره را آب نموده و مایۀ فراهم کرده را در آن بریزد و کمی تفت دهید تا اندکی غلیظ شود.

روغن زیتون ، نمک ، فلفل و آب لیمو را نیز بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

اکنون در سیخ کباب یکی در میان یک حلقه بادمجان و اندکی گوشت بگذارید و آن را روی زغال کباب کنید.

اینک کباب را از در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس فراهم کرده  و سبزیجات دلخواه بیارائید.

برچسب ها: کبابآشپزباشیشور و شیرینکباب گوشت و بادمجاندستور تهیه کباب گوشت و بادمجانروش تهیه کباب گوشت و بادمجانآموزش پخت کباب تعداد بازديد: 3614 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است