روشتهیه
دل مرغ را پاك كرده و از وسط برش دهيد به طوري كه از هم جدا نشود. آنها را شسته و کنار بگذاريد تا آب آن برود. در ظرفي يك عدد تخممرغ زده شده، پودر تخمگشنيز، فلفل سياه و قرمز، پودر زیره، سير، حلقههاي ليموترش و نمك را با هم مخلوط كرده، تكههاي دل را به آن اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 2 ساعت در يخچال بماند. در ظرفي ديگر پودر نان، آرد و كمي نمك را با هم خوب مخلوط كنيد. 2 عدد تخممرغ و كمي نمك را در ظرف ديگر خوب بزنيد. تكههاي دل را از مايهي ادويهدار بيرون آورده ابتدا در ظرف تخممرغ زده شده و سپس در آرد بغلتانيد. دوباره اين عمل را انجام دهيد و سپس در روغن داغ با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ كنيد. چنانچه دل را به مدت زيادي در روغن سرخ كنيد سفت ميشود. اين غذا را ميتوانيد با سيبزميني سرخ كرده و سالاد سبزيجات و سس تارتار ميل كنيد.