Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

مافین مرغ و تره‌فرنگی

مافین مرغ و تره‌فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره.................50 گرم

تره فرنگی خرد کرده ................. 150 گرم

فیلة مرغ خرد کرده ...............200 گرم

سیر له کرده................. 2 حبه

قارچ ریز خرد کرده.................... 200 گرم

نمک و فلفل............... به میزان لازم

تخم‌مرغ.................. 3 عدد

خامه ................ 100 گرم

آبلیمو................ 2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه قرمز ریز خرد کرده..................... یک دوم پیمانه

آرد .................100 گرم

بیکینگ‌پودر .................. 2 قاشق چایخوری

پنیر موزارلای رنده کرده................... 100 گرم

 

روش‌تهیه

کره را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه کنید و قدری تفت دهید. حالا مرغ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس قارچ، نمک و فلفل را افزوده و با حرارت تند 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اینک تابه را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. حالا زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده را خوب بزنید تا لطیف شود. اکنون زرده را نیز بزنید. حالا خامه، آبلیمو و فلفل‌دلمه‌ای را با زرده مخلوط کنید. آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را با آن ترکیب کنید. اینک سفیده را اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط نمائید. سپس در قالب مافین، کپسول‌های کاغذی قرار دهید و سه‌چهارم از کپسول‌ها را مواد بریزید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180درجة سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.

برچسب ها: تره فرنگیمافینپنیر موزارلاخامهمافین مرغ و تره‌فرنگیبیکینگ‌پودرطرز تهیه مافین مرغ و تره‌فرنگیکره تعداد بازديد: 282 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است