Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

گوشت آبه (استان مرکزی)

گوشت آبه   (استان مرکزی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت چرخ کرده مخلوط ....................200 گرم

پیاز رنده شده................1 عدد

زردچوبه، نمک و فلفل................... به مقدار لازم

پیاز داغ.................. 2 قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی.................. 1 قاشق سوپ‌خوری

شنبلیله خشک ................1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ ..............2 تا 3 عدد

گوجه‌فرنگی...............2 عدد

روش‌تهیه

روش اول: گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و نیم ساعت در ظرف دردار کنار بگذارید و بعد با 2 پیمانه آب مخلوط کرده و گوشت را با آب باز کنید تا گلوله نشود، پیاز داغ را اضافه کنید و گوشت را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تمام شود، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و شنبلیله خشک را هم بیفزایید. تخم‌مرغ را در ظرف بشکنید و هم بزنید و به غذا اضافه کنید تا تخم‌مرغ ببندد و در پایان با نان سرو نمایید.

برچسب ها: غذای سنتیطرز تهیهغذای ایرانیآموزش اشپزیگوشت آبهطرز تهیه گوشت آبه تعداد بازديد: 1118 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است