Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 08:35

مرغ با سس لیمو

مرغ با سس لیمو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه مرغ با سس لیمو:

آرد  180 گرم

 

گشنیز خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

فیله مرغ 200 گرم

 

آرد 50 گرم

 

روغن سرخ كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه مایونز لیمویی

 

سس مایونز  200 گرم (دوسوم پیمانه)

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو یك‌چهارم پیمانه

آشپزباشی

طرز تهیه مرغ با سس لیمو:

ابتدا سس مایونز را درست كنید، بدین ترتیب كه سس مایونز را با پوست لیمو و آبلیمو مخلوط سازید تا سس به دست آید. سپس در یك ظرف مناسب آرد، گشنیز و پوست لیمو را با هم مخلوط كنید. در ظرف دیگری نیز تخم‌مرغ‌ها را با چنگال خوب بزنید.

حالا فیله‌ها‌ی مرغ را، ابتدا در مخلوط آرد بغلتانید و بعد در تخم‌مرغ، دوباره در آرد بغلتانید و در تابه‌ای كه روغن در آن ریخته و روی حرارت قرار داده‌اید، دو طرف فیله‌ها را سرخ ‌كنید تا طلائی رنگ شود.

اكنون فیله‌های مرغ‌ سرخ كرده را در سینی فر قرار دهید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به‌مدت 10 دقیقه بگذارید. اینك فیله‌های مرغ را همراه با سس فراهم‌كرده، نوش‌جان كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآموزش مرغ با سسمرغ با سسمرغ با لیموآشپزباشیمرغ با سس لیمو تعداد بازديد: 1939 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است