آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
بوقلمون را به قطعههای کوچک برش بزنید.
آنگاه تکههای بوقلمون، پیاز و فلفل را به سیخ چوبی بکشید تا تمام مواد به سیخ کشیده شوند.
حالا در تابه مناسبی کره را روی حرارت آبکرده و سیخهای کباب چوبی را درون تابه بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید.
هر از گاهی پشت رو کنید تا طلاییرنگ شود.
سپس نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.
اینک رب گوجهفرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید، آبلیمو و زعفران را اضافه کنید.
حالا آن را به کبابها اضافه کرده تا کاملا مزهدار شوند و آبش کشیده کم شود.
پس از پخت کامل کباب را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.
یادآوری
سیخهای کباب را قبل از مصرف، یک ساعت در آب بخیسانید تا روی حرارت نسوزد!