Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

مرغ زعفرانی مجلسی

مرغ زعفرانی مجلسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مرغ: ۴ تکه

پیاز: ۲ عدد

سیر: ۳ حبه

آب نارنج: نصف لیوان

کره: ۵۰ گرم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

زعفران دم کرده غلیظ: نصف لیوان

نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم

زرشک: نصف پیمانه

طرز تهیه

برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را داخل یک قابلمه بریزید. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و همراه با حبه‌های سیر، نمک، فلفل قرمز و زردچوبه روی مرغ‌ها بریزید. آب نارنج و را همراه با یک لیوان آب به مواد قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجاق گاز را روشن کنید و حرارت را کم کنید. یک ساعت زمان بدهید تا مرغ‌ها کم کم شروع به جوشیدن کند و نیم‌پز شود. بهتر است مرغ خیلی نپزد و له نشود. حالا مرغ‌های نیم‌پز شده را از قابلمه خارج کنید و روی صافی بگذارید. در مرحله بعد کمی روغن داخل یک ماهی تابه نچسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. بعد از اینکه روغن داغ شد، تکه‌های مرغ را داخل روغن داغ بچینید و هر دو طرف مرغ را سرخ کنید. مرغ‌های سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید و داخل یک قابلمه دیگر بریزید. کره را وسط مرغ‌ها بیندازید و آبی را که مرغ داخل آن پخته بود، از صافی رد کنید و به مرغ اضافه کنید. زعفران دم کرده را هم داخل مرغ بریزید و درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ با حرارت کم بپزد و روغن بیندازد. ۵ دقیقه آخر کمی زرشک شسته شده را به قابلمه مرغ اضافه کنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در این مرحله مرغ زعفرانی خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.

تعداد بازديد: 79 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است