طرز تهیه :
ابتدا 10 عدد سیخ كباب چوبی را به مدت 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید تا سیخها در هنگام كباب كردن نسوزند. پیاز، سیر، زنجبیل، آبلیمو، پوست لیموی رندهشده و تمام ادویهجات را به همراه ماست در غذاساز بریزید و با هم مخلوط كنید تا یكدست شود. 5-4 تكه از فیلههای مرغ را در سیخ كباب چوبی قرار دهید (بدین ترتیب تمام فیلهها را سیخ كنید). نیمی از مخلوط آمادهشده را درون ظرف مسطح بریزید و سیخها را روی آن بچینید. مابقی مخلوط را روی سیخ بریزید و به مدت 4-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا فیلهها ترد و مزهدار شوند. پس از این مدت روی باربیكیو و یا در تابه چدنی هر دو طرف آن را كباب كنید و همراه برشهای لیموترش و كاهو سرو نمایید.