Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

مافین مرغ و تره‌فرنگی

مافین  مرغ و تره‌فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره50 گرم

تره فرنگی خرد کرده  150 گرم

فیله مرغ خرد کرده 200 گرم

سیر له کرده 2 حبه

قارچ ریز خرد کرده 200 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

تخم‌مرغ 3 عدد

خامه  100 گرم

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه قرمز ریز خرد کرده یک دوم پیمانه

آرد 100 گرم

بیکینگ‌پودر  2 قاشق چایخوری

پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.

آن‌گاه تره‌فرنگی را اضافه کنید و قدری تفت دهید. حالا مرغ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس قارچ، نمک و فلفل را افزوده و با حرارت تند 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اینک تابه را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.

حالا زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده را خوب بزنید تا لطیف شود. اکنون زرده را نیز بزنید. حالا خامه، آبلیمو و فلفل‌دلمه‌ای را با زرده مخلوط کنید.

آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را با آن ترکیب کنید. اینک سفیده را اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط نمائید.

سپس در قالب مافین، کپسول‌های کاغذی قرار دهید و سه‌چهارم از کپسول‌ها را مواد بریزید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.

برچسب ها: تره فرنگیمرغآشپزباشیشور و شیرینمافین مرغ و تره‌فرنگی تعداد بازديد: 830 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است