آشپزباشی - فرخناز حاتمی
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.
آنگاه ترهفرنگی را اضافه کنید و قدری تفت دهید. حالا مرغ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
سپس قارچ، نمک و فلفل را افزوده و با حرارت تند 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اینک تابه را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
حالا زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده را خوب بزنید تا لطیف شود. اکنون زرده را نیز بزنید. حالا خامه، آبلیمو و فلفلدلمهای را با زرده مخلوط کنید.
آنگاه آرد و بیکینگپودر را با آن ترکیب کنید. اینک سفیده را اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط نمائید.
سپس در قالب مافین، کپسولهای کاغذی قرار دهید و سهچهارم از کپسولها را مواد بریزید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.