Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

قورمه مرغ

قورمه مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

1 ½ قاشق چای خوری ریشه تازه زنجبیل ، ریز خورد شده

1 ½ قاشق چای خوری سیر تازه ، کوبیده شده

2 قاشق چای خوری گرام ماسالا ( ادویه هندی )

یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

یک قاشق چای خوری نمک

یک قاشق چای خوری زیره سیاه

3 عدد هل پوست کنده ، له شده

یک قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز

یک قاشق چای خوری پودر بادام

150 میلی لیتر ماست ساده

6 تکه مرغ پوست کنده شده

300 میلی لیتر روغن

2 عدد پیاز خلال شده

150 میلی لیتر آب

برگ گشنیز تازه

برنج دم کرده برای سرو

طرز تهیه

زنجبیل ، سیر ، گرام ماسالا ، پودر فلفل قرمز ، نمک ، زیره سیاه ، هل سبز ، تخم گشنیز خورد شده و پودر بادام را با ماست مخلوط کنید.

مخلوط آماده شده را روی مرغ بریزید و مدتی صبر کنید تا مواد مخلوط شده ، جذب مرغ شود و گوشت مرغ ترد گردد.

روغن را درون تابه بزرگی گرم کرده ، پیازهای خلال شده را داخل ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در اید.

سپس تکه های مرغ را داخل تابه ریخته و به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت دهید.

در این مرحله آب را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، به قدری که روی آن را بپوشاند ، سپس اجازه دهید به مدت 30 تا 35 دقیقه به آرامی بجوشد.

برگ های گشنیزو فلفل سبز را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر نیز غذا را به آرامی هم بزنید تا کاملا بپزد.

غذای پخته را در ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و با برنج دم کرده سرو نمایید.

تعداد بازديد: 170 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است