طرز تهیه
زنجبیل ، سیر ، گرام ماسالا ، پودر فلفل قرمز ، نمک ، زیره سیاه ، هل سبز ، تخم گشنیز خورد شده و پودر بادام را با ماست مخلوط کنید.
مخلوط آماده شده را روی مرغ بریزید و مدتی صبر کنید تا مواد مخلوط شده ، جذب مرغ شود و گوشت مرغ ترد گردد.
روغن را درون تابه بزرگی گرم کرده ، پیازهای خلال شده را داخل ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در اید.
سپس تکه های مرغ را داخل تابه ریخته و به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت دهید.
در این مرحله آب را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید ، به قدری که روی آن را بپوشاند ، سپس اجازه دهید به مدت 30 تا 35 دقیقه به آرامی بجوشد.
برگ های گشنیزو فلفل سبز را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر نیز غذا را به آرامی هم بزنید تا کاملا بپزد.
غذای پخته را در ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و با برنج دم کرده سرو نمایید.