آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب فیله با سالسا:
ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و ضخامت یك سانتیمتر، خرد كنید. آنگاه در كاسه مناسبی پیاز، سیر، ماست، آبلیمو، روغن زیتون، نعنا و سركه را بریزید، گوشت را بیفزائید و یكشب در یخچال نگهدارید.
سپس گوشت را به سیخ چوبی خیسانده بكشید، در تابه مناسبی 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن بریزید و سیخهای گوشت را در آن برشته كنید. اكنون كباب را در دیس مناسبی روی نان پیتا بچینید، سالسای گوجهفرنگی و پیاز را رویش بریزید و همراه با سس ماست وارده میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سالسا همه مواد لازم را با یكدیگر مخلوط كنید. همچنین برای تهیه سس ماست وارده نیز همه مواد لازم را با هم مخلوط نمائید.