آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب انگشتی:
در كاسه مناسبی گوشت، پیاز، نمك و فلفل را مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آنگاه جعفری، رب گوجهفرنگی و ادویهها را بیفزائید و دوباره ورز دهید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده، بردارید و به شكل انگشت درآورید و در تابه چربكرده سرخ كنید.
حال زعفران را با 2 قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط كنید و روی كباب بریزید و به مدت 5 دقیقه آن را دم كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی، پیاز و حلقههای لیموترش بیارائید.
یادآوری: این كباب را میتوان با گوشت چرخكرده مرغ نیز فراهم نمود.