آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب شترمرغ:
گوشت شترمرغ را به اندازههای 1×4 سانتیمتر خرد كنید و همراه با پیاز، فلفل، روغن زیتون و ماست، در ظرفی بریزید و به مدت تقریبی 6 ساعت در یخچال نگهدارید. آنگاه گوشت را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و همراه با چلو زعفرانی و گوجهفرنگی كبابی، میل كنید.
یادآوری: میتوانید از پودر تخمگشنیز و پودر زیره سبز نیز در مزهدار كردن كباب استفاده كرد. همچنین میتوانید از برگ بو استفاده كنید و به صورت یك در میان با گوشت آن را به سیخ بكشید البته به این منظور باید از قبل برگ بوها را بخیسانید تا نرم شود اگر برگ بو در دسترس نبود از برگ نارنج یا پرتقال استفاده كنید.