روش تهیه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده و در قالب ششتایی مافین کاغذ بگذارید.تخممرغها را در ظرفی با پنیر، آرد، بیکینگپودر، روغن زیتون و سبزیها مخلوط کنید، سپس پیاز، کدو و مرغ را افزوده و نمک و فلفل بزنید. هر بار یکدوم پیمانه از مایه را داخل کاغذهای مافین ریخته و رویشان گوجه بچینید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج کنید.
نکته:
بهتر است قبل از بستهبندی کردن کیکها بگذارید خنک شوند تا خمیر نشوند. این کیک را میتوان به مدت دو روز در یخچال نگهداری کرد و نیز قابلیت فریزشدن دارند که میتوان همانطور یخبسته صبح در ظرف ناهار گذاشت که تا زمان ناهار یخ آن باز شده و قابلخوردن میشود.