آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب کوبیده:
ابتدا گوشت را یكبار از صفحه درشت چرخ گوشت رد كنید. آنگاه پیاز را همراه با قدری نمك، به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید و یكساعت در یخچال نگهدارید. سپس گوشت را از صفحه ریز چرخگوشت رد كنید، فلفل، زعفران حلكرده و جعفری را بیفزائید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.
اكنون هر بار 100 گرم از گوشت را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید. حالا ابتدا و انتهای گوشت را كاملاً به سیخ بچسبانید و 30 دقیقه در یخچال نگهدارید.
اینك سیخها را روی آتش بگذارید و مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و مغز پخت و برشته شود. حالا كباب را برای پذیرائی در دیس بكشید و با گوجهفرنگی كبابی بیارائید.
سایر روشهای تهیه کباب کوبیده:
كباب كوبیده دو رنگ | طرز تهیه کباب کوبیده
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ:
گوشت چرخكرده مرغ 500 گرم
پیاز رنده كرده و آب گرفته 1 عدد متوسط
دنبه چرخكرده گوسفندی 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حلكرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخكرده گوسفندی 500 گرم
پیاز رنده كرده و آب گرفته 1 عدد متوسط
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حلكرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ:
مرغ چرخكرده، پیاز، دنبه، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آنگاه گوشت چرخكرده گوسفندی، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط كنید و ورز دهید. سپس آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. سیخ كباب كوبیده را بردارید و با دست مرطوب قدری ازگوشت مرغ را به یك طرف سیخ بچسبانید.
حالا قدری از گوشت گوسفندی را بردارید و به طرف دیگر سیخ بچسبانید. بعد باز دستتان را مرطوب كنید و گوشت را كاملاً به سیخ بفشارید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون سیخهای كباب را بر روی آتش قرار دهید تا كباب مغز پخت شود.
كباب كوبیده نگینی | طرز تهیه کباب کوبیده
مواد لازم برای پخت کباب کوبیده نگینی:
فیله گوساله چرخكرده 500 گرم
قلوه گاه گوسفندی چرخكرده 500 گرم
پیاز رنده كرده و آبگرفته 200 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حلكرده به میزان لازم
فیله مرغ 300 گرم
گوجهفرنگی 500 گرم
آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب کوبیده نگینی:
گوشت فیله و قلوهگاه، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی، بریزید و مخلوط كنید. بعد آن را خوب ورز دهید تا كاملاً چسبنده شود. آنگاه گوشت را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه 120 گرم از این مخلوط را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید.
اینك فیله مرغ را ریزخرد كنید و با نمك و زعفران مخلوط سازید و روی گوشت بچسبانید. با دست فشار دهید تا تكههای مرغ كمی در گوشت فرو برود. سیخها را در یخچال قراردهید و پس از یك ساعت روی آتش كباب كنید. كبابهای كوبیده را مطابق شكل بیارائید. و همراه با گوجهفرنگی كبابی میل كنید.
یادآوری: توجه داشته باشید كه آب پیاز كاملاً جدا شود به این منظور میتوانید پیاز رنده كرده را با دست فشار دهید تا آب آن كامل گرفته شود.