Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

کراکت مرغ پنیری

کراکت مرغ پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سینه مرغ پخته و خرد کرده یک‌دوم از یک سینه

پنیر پارمسان یک‌چهارم پیمانه

پنیر لبنه 200 گرم

پنیر گودا سه‌چهارم پیمانه

ترخون خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1 حبه

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

آرد به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده یک عدد

آرد سوخاری به‌میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی به‌میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

مرغ، سبزیجات و سیر را در غذاساز بریزید تا نرم و یکدست شود.

آن‌گاه درون قالب مربع شکلی را با نایلون بپوشانید و مواد را در آن بریزید حالا سطحش را صاف کنید، یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس برش بزنید و در دست بصورت لوله‌ای شکل دهید.

اینک در آرد سفید بغلتانید تا رطوبت مواد گرفته شود.

سپس در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانیده در روغن داغ و شناور سرخ کنید.

یادآوری

این فینگر فود گرم است و بهتر است برای طعم دلپذیرتر گرم و با سس قرمز یا سفید میل شود.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با مرغکراکتآشپزباشیشور و شیرینکراکت مرغ پنیریکراکت مرغدستور تهیه کراکت مرغ پنیریکراکت پنیری تعداد بازديد: 2609 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است