آشپزباشی - معصومه فلاحی
مرغ، سبزیجات و سیر را در غذاساز بریزید تا نرم و یکدست شود.
آنگاه درون قالب مربع شکلی را با نایلون بپوشانید و مواد را در آن بریزید حالا سطحش را صاف کنید، یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس برش بزنید و در دست بصورت لولهای شکل دهید.
اینک در آرد سفید بغلتانید تا رطوبت مواد گرفته شود.
سپس در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانیده در روغن داغ و شناور سرخ کنید.
یادآوری
این فینگر فود گرم است و بهتر است برای طعم دلپذیرتر گرم و با سس قرمز یا سفید میل شود.