روشتهیه
مرغ را به تكههاي مناسب خرد كنيد. آنگاه بهارات، زردچوبه، زعفران، نمك، ادويهتندوري و ماست را در كاسه مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. حالا مرغ خرد كرده را به آن بيفزاييد، رويش را بپوشانيد و شش ساعت در يخچال نگه داريد. سپس مرغ را به سيخ بكشيد و روي آتش كباب كنيد. اكنون شيش طاووق را براي پذيرايي، در ديس مناسبي بكشيد.
یادآوری
در زبان عربي به ادويه، - بهارات - ميگويند كه تركيبات آن شامل: فلفل سياه، زيره، تخم گشنيز، ميخك، جوز هندي و هل ميباشد.
ادويه تندوري مخلوطي است شامل: زنجفيل، زيره، پاپريكا، زردچوبه، نمك، فلفل قرمز، دارچين، پودر سير، و كمي رنگ خوراكي قرمز.