آشپزباشی - معصومه فلاحی
برنج را آبکش کنید و دم بگذارید.
آن گاه پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود.
گوشت، سیر و زنجفیل را نیز افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
سپس ادویه ها و کمی بعد خلال پسته و پودر بادام را بیفزائید و خوب تفت دهید تا مواد کاملا تفت بخورند.
حالا آب را افزوده و صبر کنید تا گوشت پخته شود.
اکنون خامه، ماست و گشنیز را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و به خورش بیفزائید و اجازه دهید تا به خورد خورش بروند و خورش بخوبی جا بیفتد.
اینک حرارت را خاموش کنید و خورش را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با چلو سرو نمائید.