آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب تسبیحی:
مرغ، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آنگاه گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه دیگری بریزید و خوب ورز دهید. حالا هر بار به اندازه یك دوم قاشق چایخوری از هر دو مخلوط بردارید، به شكل توپ در آورید و در سینی مرطوب بچینید.
سپس توپهای فراهم كرده از گوشت و مرغ را به طور یكدرمیان به سیخهای چوبی خیسانده در آب بكشید و در تابه یا در فر بپزید. اكنون كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با گوجهفرنگی و لیموترش بیارائید.
یادآوری: اگر بخواهید این كباب را در فر بپزید، سینی فر را چرب كنید و پس از چیدن سیخهای كباب آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.