آشپزباشی - سرمه جلیلی :
روش تهيه
مرغ را شسته و به قطعات مناسب خرد کنید و با نمك و فلفل كاملا آن را مزه دار نمائید. آنگاه آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس رب گوجهفرنگی و زردچوبه را به روغن اضافه كرده و كمی تفت دهید. حالا پیازداغ، آب، رب نارنج، نمك و فلفل را افزوده و اجازه میدهید. مرغ با حرارت ملایم كاملا بپزد.
یادآوری
اگر رب نارنج نداشتید از رب انار ترش یا رب آلوچه استفاده كنید.
بهتر است این غذا با برنج كته مصرف شود ولی سرو آن با نان هم لذت بخش است.