روشتهیه
سينه مرغ را با بيفتك كوب بكوبيد تا به ضخامت نيم سانتيمتر برسد. سپس هر سينه را 2 قسمت نماييد.
آرد، شير و تخممرغ را در ظرف مناسب با همزن دستي مخلوط كنيد. در يك ظرف ديگر آرد سوخاري، رنده پوست ليموترش، جعفري و ريحان خرد شده و پنير پارمزان را با هم مخلوط نماييد. هر تكه سينه را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد سوخاري بزنيد و در روغن زيتون سرخ كنيد. سپس با سالاد لوبيا سبز ميل كنيد.
طرز تهيه سالاد:
لوبياها را پخته يا بخارپز نماييد، سپس با آبليموي تازه، روغن زيتون و جعفري خرد شده مخلوط كنيد.