روشتهیه
كلم را شسته و به صورت رشتههاي باريك خرد كنيد. چغندر و سيب زميني را نيز به صورت نگيني درشت خرد كرده در آب سرد بريزيد تا سياه نشود. پياز را پوست كنده، خرد و با روغن سرخ كنيد سير را همراه با زردچوبه كوبيده و به پياز اضافه كرده تفت دهيد. كلم و چغندر را اضافه كرده و بگذاريد تا با مقدار كافي آب و كمي نمك بپزد عصاره مرغ را با دست نرم كرده، و به همراه سيبزميني به مواد اضافه كنيد. در آخر شويد و كالباس مرغ خرد شده را افزوده و بعد از چند دقيقه برش را در ظرفي مناسب بكشيد و در صورت تمايل غذا را با خامه تزيين كنيد.
نكته آشپزي: دستور تهيه برش روشي را نيز در شمارههاي آينده آموزش ميدهيم اين غذا با سركه سيب و نان جو سرو ميشود.
نكته تغذيه: در صورت تمايل به جاي كالباس ميتوان از گوشت مرغ پخته شده استفاده كرد يا بدون هر دوي آن سرو كرد.