Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

بلدرچین شکم پر

بلدرچین شکم پر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

بلدرچين  ٢ عدد

نمك و فلفل  به میزان لازم

كره  ٥٠ گرم

كشمش  ٢ قاشق سوپخوری

نعنا و  ترخون  خرد کرده  ٢ قاشق سوپخوری

پيازداغ  ٢ قاشق سوپخوری 

سير له کرده  ١ حبه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

بلدرچين‌ها را شسته و نمك و فلفل بزنيد. آن‌گاه در تابه مناسبی کره را آب کنید.

سپس كشمش، نعنا، ترخون ، پياز وسير را كمى تفت دهید و شكم بلدرچين‌ها را با این مواد پر کنید.

اکنون روى پوست بلدرچين‌ها را كره بماليد و آن‌ها را در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده‌اید قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقيقه بپزيد.

یادآوری: بلدرچین‌ها را می‌توانید با برنج، یا پوره سیب‌زمینی سرو کنید.

برچسب ها: آشپزباشیانواع غذا با بلدرچینسرمه جلیلیبلدرچین شکم پرطرز تهیه بلدرچین شکم پرمواد لازم برای تهیه بلدرچین شکم پرانواع غذا با گوشت پرندگان تعداد بازديد: 1370 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است