آشپزباشی :
روش تهیه
ادویهی گوشت سحرخیز و روغن را روی گوشت بریزید و به آرامی ماساژ دهید تا به خورد گوشت برود. آنگاه یک حبه سیر، نمک و فلفل و رزماری را به گوشت افزوده و مخلوط کنید تا گوشت با لایهای نازک از مواد پوشانده شود سپس گوشت را به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا مواد به خورد گوشت برود. در این فاصله قارچ را با اندکی روغن درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا 1حبه سیر باقیمانده و خامه را به قارچ بیفزائید و هم بزنید تا یکدست شود. اکنون گوشت را روی تابه مخصوص گریل کنید و با سس آماده کرده سرو نمائید.
یادآوری
برای تهیه استیک حتما گوشت را به دمای اتاق برسانید و مستقیم آن را از فریزر درون تابه نگذارید.
در ریختن چاشنی و ادویه دست و دلباز باشید چون ادویه باید به خورد استیک برود و عطر و طعم آن را بهتر میکند.
هنگامی که استیک آماده شد فوراً آن را برش نزنید و اندکی به آن استراحت دهید این کار باعث میشود استیک آبدار بماند.