روشتهیه
مرغ را در ظرف مناسبي قرار دهيد. بعد شير نارگيل را روي آن بريزيد و بگذاريد با حرارت كم، 45 دقيقه بپزد. سپس مرغ را از ظرف بيرون آوريد و پوست و استخوان آن را جدا كنيد. آنگاه فلفل، بادام زميني، دانهي فلفل سياه، پيازچه، سير و شكر را با هم مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد. سپس روغن را در تابه بريزيد و مخلوط بادام زميني را فقط به مدت 2 دقيقه در آن تفت دهيد. حالا شير نارگيل اضافي و مرغ را بيفزائيد و هم بزنيد. آنگاه در ظرف مورد نظر بكشيد و از خودتان پذيرائي كنيد.