آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ:
سینه مرغ و دنبه را چرخ كنید. آنگاه پیاز را رنده كنید، آب آن را بگیرید و همراه با نمك، فلفل و زعفران به مرغ بیفزائید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را ورز دهید تا چسبنده شود. حالا هر بار به اندازه 120 گرم از آن را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به كباب فرم دهید تا كاملاً به سیخ بچسبد.
اكنون سیخهای مرغ را به مدت 30دقیقه در یخچال نگه دارید و اینك سیخها را روی آتش بگذارید و مرغ را كباب كنید. حال كباب كوبیده مرغ را برای پذیرایی در دیس مناسبی قرار دهید و با گوجهفرنگی كبابی بیارائید.