Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

مرغ پاپكورنى

مرغ پاپكورنى

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

سینه مرغ ١عدد

آرد سفيد یک‌دوم پيمانه

تخم مرغ همزده ٢عدد

پودر سوخاری دانه درشت ١پيمانه

پودر پنير پارمسان یک‌دوم پيمانه

نمك، پودرسير و پاپريكا ١ قاشق سوپخورى از هركدام

جعفرى خشك ٢ قاشق سوپخورى

روغن مايع  به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

سینه مرغ را به شکل مربع خرد کنید. آن‌گاه در آرد سفيد بغلتانید و در تخم‌مرغ زده شده بخوانید و نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد.

سپس در ظرف مناسبی پودرسوخارى، پودر پنیر پارمسان، نمك، پودرسير،پاپريكا و جعفرى را ريخته و مرغها را یکی یکی در آن بغلتانید و در روغن سرخ كنيد.

یادآوری: همچنین میتوانيد مرغ‌ها را در فر از قبل گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیمرغ سوخاریسرمه جلیلیانواع فست فودمرغ پاپکورنیانواع غذا با گوشت موغغذای نیم ساعته تعداد بازديد: 1213 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است