آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب لقمه:
ابتدا گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و ورز دهید تا چسبنده شود، بعد آن را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه هر بار به اندازه 150 گرم از مخلوط گوشت را بردارید و به سیخ بكشید. سپس با دست مرطوب به آن فرم دهید. اینك سیخهای گوشت را روی آتش كباب كنید و همراه با گوجهفرنگی كبابی و چلو میل كنید.
یادآوری: معمولاً هنگام به سیخ كشیدن كباب لقمه گوشت را به فاصله هر 5سانتیمتر، به سیخ میفشارند و به همین جهت به آن كباب لقمه گفته میشود.