تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه اکبر جوجه:
جوجه را پاك كنید و بشوئید. آنگاه در قابلمهی مناسبی، به میزان لازم آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.
سپس جوجه را همراه با نمك در آب جوش بریزید و بگذارید نیمپز شود.
حالا جوجه را از آب جوش درآورید و در صافی قرار دهید. اكنون روغن و كرهی محلی را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
اینك جوجه را درون روغن بگذارید و روی حرارت متوسط برشته كنید. آنگاه اكبرجوجه را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با رب انار میل كنید.
یادآوری: میتوانید به جای روغن جامد از مخلوط 500 میلیلیتر روغن مایع و 500 گرم كرهی حیوانی استفاده كنید.