Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:32

روتی مرغ

روتی مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 1 عدد (900 گرم)

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد کوچک

فلفل دلمه خرد کرده 1 عدد کوچک

سیر 3 حبه

روغن به میزان لازم

سبزیجات معطر به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

پیاز ریز خرد کرده  200 گرم

رب‌گوجه‌فرنگی 100 گرم

سرکه 2 قاشق سوپخوری

شکر 50 گرم

آب مرغ 300 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

ترخون خشک 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - طیبه میقاتی

مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید. سپس تمام سطح مرغ را با روغن آغشته کرده و در تابه سرخ کنید تا سطح مرغ طلایی شود.

اینک در ظرف مناسبی سبزیجات را قرار دهید، سس را بریزید و مرغ را روی آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه آن را بپزید.

روش تهیه سس: پیاز را تفت دهید آن‌گاه رب را نیز افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

حالا سرکه و شکر را نیز همزمان بیفزائید و در ادامه آب مرغ را اضافه کنید تا سس به جوش آید. سپس نمک، فلفل و ترخون را نیز اضافه نمائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیغذای فرانسویانواع غذا با گوشت مرغغذاهای گوشتیروتی مرغطیبه میقاتی تعداد بازديد: 7021 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است