آشپزباشی - طیبه میقاتی
مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید. سپس تمام سطح مرغ را با روغن آغشته کرده و در تابه سرخ کنید تا سطح مرغ طلایی شود.
اینک در ظرف مناسبی سبزیجات را قرار دهید، سس را بریزید و مرغ را روی آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه آن را بپزید.
روش تهیه سس: پیاز را تفت دهید آنگاه رب را نیز افزوده و قدری دیگر تفت دهید.
حالا سرکه و شکر را نیز همزمان بیفزائید و در ادامه آب مرغ را اضافه کنید تا سس به جوش آید. سپس نمک، فلفل و ترخون را نیز اضافه نمائید.