Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

تارت گوشت و بادمجان

تارت گوشت و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

مواد لازم برای تهیه خمیر

آرد 240 گرم

نمک و پودر آویشن یک‌دوم قاشق چایخوری

کره سرد  (خرد کرده) 100 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

آب سرد 2- 4 قاشق سوپخوری 

مواد لازم میانی

بادمجان 3 عدد

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد

گوشت چرخکرده 250 گرم

سیر له کرده 2 حبه

نمک، پودر آویشن و فلفل سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای خرد کرده 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا 50 گرم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

آرد، نمک، پودر آویشن و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

آن‌‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و چنانچه خمیر خشک بود آب سرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

در این میان، پوست بادمجان‌ها را بگیرید و حلقه‌ای خرد کنید.

سپس روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید.

حالا پیاز را در اندکی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود.

سپس گوشت و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

اینک ادویه، فلفل دلمه‌ای، رب گوجه‌فرنگی و بادمجان را افزوده و تفت دهید.

اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه 50 گرم پنیر موزارلا به این مخلوط بیفزائید.

حالا سه‌چهارم از خمیر فراهم کرده را در  قالب‌ تارت بگذارید و روی خمیر چنگال بزنید و با مایۀ‌ میانی خنک شده پر کنید.

از باقیمانده خمیر نوارهایی برش دهید و روی تارت بگذارید.

حالا روی نوارها زردۀ تخم‌مرغ بمالید و تارت را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیتارتطرز تهیه تارتآشپزباشیتارت بادمجانشور و شیرینتارت گوشت و بادمجانتارت گوشتدستور تهیه تارت گوشت و بادمجانروش تهیه تارت گوشت و بادمجان تعداد بازديد: 3673 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است