آشپزباشی - معصومه فلاحی
آرد، نمک، پودر آویشن و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
آنگاه تخممرغ را بیفزائید و چنانچه خمیر خشک بود آب سرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
در این میان، پوست بادمجانها را بگیرید و حلقهای خرد کنید.
سپس روی بادمجانها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید.
حالا پیاز را در اندکی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
سپس گوشت و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
اینک ادویه، فلفل دلمهای، رب گوجهفرنگی و بادمجان را افزوده و تفت دهید.
اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه 50 گرم پنیر موزارلا به این مخلوط بیفزائید.
حالا سهچهارم از خمیر فراهم کرده را در قالب تارت بگذارید و روی خمیر چنگال بزنید و با مایۀ میانی خنک شده پر کنید.
از باقیمانده خمیر نوارهایی برش دهید و روی تارت بگذارید.
حالا روی نوارها زردۀ تخممرغ بمالید و تارت را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.