روشتهیه
پیازچه و سیر را در روغن زیتون تفت داده و سپس اسفناج را اضافه کنید، با حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و آب آن کشیده شود، سپس نمک، فلفل و تاباسکو را اضافه کنید. خمیر را نازک باز کرده و به شکل مستطیلهای بلند ببرید و روی هر مستطیل ابتدا یک لایه بیکن گذاشته و رویش از اسفناج بگذارید و لوله کنید و بعد هر لوله را یک سانتیمتر برش زده و در سینی فر بچینید، کنارهها را از مخلوط تخممرغ و آب مالیده و سپس به مدت حدوداً 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه سس خردل و هلو
همه مواد را در مخلوطکن ریخته و مخلوط کنید و به اندازه دلخواه کنار لقمهها سرو نمایید.