آشپزباشی- مینا گلزار:
روشتهیه
مرغ، سیبزمینی، پنیر خامهای، سس مایونز، نمک، فلفل و ماست چکیده را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود. آنگاه 30 گرم از پودر پسته را به مواد اضافه کرده و مجددا غذاساز را روشن کنید تا کاملا مخلوط شود. حالا قالب منوپورشن را آماده کرده و نان تست را با کاتر مخصوص برش بزنید و کف قالب بگذارید. سپس مواد رویه را داخل قیف ریخته و خیلی آهسته و تمیز داخل قالبهای منوپورشن را با ارتفاع یکدست پر کنید و روی آن را با باقیماندة پودر پسته بیارائید. قالب را به مدت 3 ساعت داخل یخچال بگذارید.
یادآوری
اگر ماست سفت در دسترس نبود، به همان مقدار از پنیر خامهای استفاده کنید.
اگر قالب منوپورشن در دسترس ندارید، کف یک ظرف مربع شکل را با نان تستی که گوشههایش را گرفتهاید، پر کنید. سپس مواد را بهصورت یکدست روی نان ریخته، با پالت صاف کنید، روی آن پودر پسته بپاشید و به مدت 3 ساعت در یخچال استراحت دهید. در نهایت به اندازة دلخواه برش بزنید.