روشتهیه
فلفلهارا به روغن مایع آغشته کرده و روی گریل کباب کنید، وقتی کبابی و سیاهرنگ شد تخمهایش را در آورده و پوست سیاه آن را به آرامی جدا کرده، دم آن را هم بگیرید. پنیرها را به صورت انگشتی و باریک برش زده و داخل هر فلفل یک قطعه پنیر فرو کنید. تخممرغ، اورگانو و پودر سیر را با هم مخلوط کرده، پودر نان، پودر پنیر پارمزان، نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید. چیلیها را ابتدا به آرد سفید آغشته کرده، سپس در مخلوط تخممرغ فرو کنید در انتها با مخلوط خرده نان و پنیر پرس کنید و در روغن داغ سرخ کنید.